Tänään ajettiin tuhatta ja sataa Lohjalle villisten pääerkkariin. Jaa miksi tuhatta ja sataa? Koska armaan siskoni armas puhelin ei vissiin hälytellyt siihen aikaan kun sen piti ja lopputuloksena lähdettiin tunti myöhässä näyttelypaikalle :P

No, paikalle ehdittiin onneksi ennen kehien alkua (nippanappa) ja sisko sai Eemelinkin trimmattua ennen kehään menoa (joka onneksi tapahtui vasta vähän päälle tunti sen jälkeen kun päästiin paikalle - onneksi oli sen verran paljon uroksia ettei sen isompi hoppu sitten tullutkaan!).

Eemeli pyörähti siskon kanssa Juha Palosaaren arvosteltavana, tuloksena VET ERI VEK1 ja myöhemmin vielä VSP-veteraani!
"Ikäisekseen hyvässä kunnossa (11v). Hyvä kuono-osa. Hieman esiintyöntyvät poskiluut. Tummat silmät. Kaula saisi olla pidempi ja ryhdin pitäisi olla parempi. Seistessä taipumus laskevaan selkälinjaan. Avoimet etukulmaukset. Hyvin kulmautunut takaa. Tasapainoiset liikkeet."

Minä puolestani pääsin tällä kertaa viemään Hipan Hans Lehtisen tuomaroitavaksi. Neitokaiselta löytyi hienosti ravi (eikä poNppuja tällä kertaa ollenkaan!), vähän vaan nuo korvat näytti oireilevan ja vinkaisikin kun tuomari mittaili korvalehden pituutta. Hippa-rukka näytti kyllä vielä ihan vauvalta siinä porukassa, myös pariin junnunarttuun verrattuna :D
Tuloksena NUO EH ja lähtöpassit kehästä (ERIn saaneita 5 tai 6 eli kilpailuluokan sijoitusta ei todellakaan tiedossa). Arviointi oli kuitenkin todella kiva ja Lehtinen löysi kyllä minun mielestä Hipasta aikalailla ne puutteet (ja hyvät puolet!) mitä siinä onkin. (Liikkeestä olisin ehkä kaivannut kommenttia, mutta eipähän tullut negatiivista palautettakaan niin ei niin häiritse :))
"
Tällä hetkellä hyvin kevytrunkoinen. Kaunis ryhti. Jalo pää. Sopiva luusto. Tiiviit käpälät. Hyvä hännän kiinnitys. Riittävät takakulmaukset. Hyvä turkin laatu. Häntä kääntyy liikaa selän päälle."

Seuraavat näyttelöinnit juupeleilla onkin sitten kuukauden päästä Kankaanpäässä ja toukokuussa Tampere KV:ssa. Severin kanssa ohjelmassa on Vesilahden ja Ruoveden ryhmikset ja Tampere KV. Ypäjän ryhmis jää rahatilanteen takia väliin, mutta koitetaan samalle tuomarille päästä joskus myöhemmin :)