Tänään otettiin suunta kohti Siilinjärveä ja ensimmäistä juniorikehää! Tuomarina toimi Tanya Ahlman-Stockmari.

Kova jännitys oli päällänsä, kun ei ole mitään odotuksia minkälaista tulosta Severi saa. Odotukset sijoitin siis suosiolla H:n tienoille ja varsinkin kun junioriurosten arviointi alkoi niin olin 100% varma että H:ta parempaa Severi ei saa.

Junioriuroksia oli seitsemän ja me mentiin yksilöarviointiin neljäntenä. Kaikki kolme edeltävää saivat H:n, joten mulla odotukset eivät tosiaan olleet korkealla. Veikkaanpa siis että ilme oli näkemisen arvoinen kun kehäsihteeri ojensi meille punaisen nauhan!

"Oikeat rungon mittasuhteet omaava. Hyvä koko ja raajakorkeus. Oikeat pään mittasuhteet. Hieman vaaleat silmät. Oikea kaulan pituus. Vielä kehittymätön edestä. Hyvä raajaluusto. Oikea karvapeitteen laatu. Erinom. käytös. Hyvä häntä. Liikkuu erinom. takaa. Etuliikkeiden tulee vakiintua."

Tuloksena siis EH JUK4 :) Hienon laatuarvostelun lisäksi Severin käytöksessä tuomarin tutkiessa ei ollut mitään moitittavaa! Minkäänlaista jänskätystä tai venkoilua ei ollut havaittavissa, vaan Severi antoi katsoa hampaat kunnolla ja tutkia muutenkin läpikotaisin ilman turhia höpötyksiä.
Enpä siis meidän päivään olisi voinut olla yhtään tyytyväisempi!

Joukkue Miskajasmin oli edustettu tehokkaasti ja hienosti:
Eki (M. Olkitassu) EH JUK3, Kassu (M. Kuunlumo) ERI VAK2 PU3, Helka (M. Kuunsäde) AVO H, Seita (M. Nutukas) EH NUK3 ja kasvisten oma koira Sade (Eisenfest Tähtisade) oli ROP ja RYP4!

Seuraava näyttely on meillä hieman auki, riippuu aivan minun rahatilanteesta ja siitä milloin pääsen muuttamaan etelän suuntaan.

1275081840_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
c. Sanna Parviainen