Jäänyt tämä blogin päivittely unholaan. Eipä meillä kyllä hirveästi mitään kuulumisiakaan ole jaettavana. Hipan kanssa ollaan pyöritty pentukehissä muutaman kerran ja ihan mukavalla menestyksellä.

24.10. pyörähdettiin Lahdessa, tuomarina oli Säde Hohteri.
"Erittäin tyylikäs. Kaunis pää, tummat silmät. Jalo, pitkä kaula. Erinom. kulmaukset, joskin hieman suorat olkavarret. Hyvä ylälinja. Hyvä rintakehä ikäisekseen. Hyvä häntä. erittäin tyylikkäät & rodunomaiset liikkeet joka suunnasta. Erittäin lupaava."
Tuloksena PEK1 KP ROP.

13.11. käytiin Jyväskylässä kansainvälisessä näyttelyssä, jossa treffattiin myöskin isi-pappaa. Tuomarina Yolanda Nagler-Magal.
"
Lovely puppy. Good proportions, balanced head, good expression & pigmentation. Corr. neck. Well developed body for her age. Corr. tail set. Puppy movement, puppy coat. Very promising."
Tuloksena PEK1 KP ROP.
Liikkeitä tuomari ei katsonut ollenkaan, lienekö osasyynä pienoinen miksaus harppujen ja murujen välissä kasvattajaryhmän arvioinnista, se että tuomari ei kait tietänyt että siinä on pentu ennen uroksia ja tuomarin yskänpuuska. Eihän se tietty haittaa, mutta kun Hipan liikkeitä minä ainakaan en miellä mitenkään "pentumaisiksi", vaan ne vetää kyllä vertoja ihan aikuisillekin koirille. Oh well, ei tuloksessa valittamista.

27.11. ajeltiin Tampereelle, jossa tuomarina toimi Juha Putkonen.
"7kk. Hyvä koko. Oik. mittasuht. Kauniit ääriviivat. Hyvä pitkä pää, korvat. Tummat pyöreät silmät. Erinom. pigm. Oikea rintakehä, johon lihasmassa enemmän. Hyvin takaa kulmaut. Edestä voisi olla paremmin. Hyvä pentukarva. Tiiviit käpälät. Etuliikkeessä epävakautt. Oik. selän suunt. kaareutunut häntä. Vilkas käytös."
Tuloksena PEK1 KP ROP.
Vilkas käytös-kommentti tuli oletusarvoisesti siitä, että Hippa ähinnä pomppi ja haroi etujaloilla ympäriinsä. Mutta on se hyvä että sillä on kehässä hauskaa.

Seuraavaksi mennään Hipan kanssa Turun KV-näyttelyyn junnuihin, jonka jälkeen pidetään taukoa ja kasvatellaan turkkia.

1291492259_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Hippa ja Hipan sotasaalis.