Onpas jäänyt tämä blogin päivitys unholaan, shame on me.

Noh. Edellisen päivityksen jälkeen ollaan elelty aika tapahtumaköyhää elämää. Kai.

Pyörähdettiin Turun KV:ssa. Unet jäivät edeltävänä yönä lyhyiksi Hipan apinoinnin takia (oltiin Ylöjärvellä yötä) ja se sitten näkyi hermojen kireydessä. Hippaa jännitti näyttelypaikalla ja mulla oli hermot kireällä, mikä ei todellakaan ollut hyvä yhdistelmä. Viimeisten hermonrippeiden kanssa yritin saada koiraa olemaan nätisti vuoroa odotellessa ja kirosin mielessäni kun olin unohtanut namitkin kotiin.
Jostain syystä sitten seisotin Hipan ihan asettelemalla enkä vapaasti, mikälie päähänpisto sekin sitten oli.. Hippa ei esittänyt todellakaan parastaan ja oli muutenkin hyvin epä-Hippamainen kehässä. Jos jotain hyvää, niin tuomaria Hippa pusutteli muitta mutkitta (tuomari oli äärimmäisen mukava ja toivotteli Hipalle siinä sitten hyvät huomenet :)) ja tällä kertaa neiti pysyi ravillakin.

Arvostelu vapaasti suomennettuna:
"9 kuukautta. Elegantti narttu. Tarpeeksi hyvä tyyppi. Tarvitsee aikaa kehittyäkseen. Silmät hieman pyöreät ja lähellä toisiaan. Kuono voisi olla vahvempi. Todella mukava luonne. Astuu ristiin edestä, kapea takaa. Tarvitsee aikaa." Ja luonne 1.
Tuloksena JUN EH. Hieman oli muuten hämmentävää saada sininen nauha punaisen sijaan :P

Hipan esittämisen jälkeen jätin neitokaisen siskon huomaan ja poistuin lappalaiskehälle, jossa ehdin katsella porokoiria, ruotsinlapinkoirat ja suomenlapinkoiraurokset. Ja pisti harmittamaan että ei ollut varaa ilmoittaa Severiä mukaan. Mutta ehtiihän sitä onneksi.

Lapinkoiraurosten jälkeen sitten palloilin takaisin villiskehille juuri ajoissa että ehdin katsomaan Eemelin menoa. Vähän oli hepulla kusiaisia housuissa, eikä kuulemma olisi malttanut seisoa :D

Ja arvostelu jälleen vapaana suomennoksena:
"10-vuotias hyvässä kunnossa. Erittäin hyvä pää. Hyvä alaleuka. Hieman lyhyet korva. Erinomaiset lavat ja rinta. Hyvä häntä. Hieman suora takaa. Oikea liike." Luonne 1.
Tuloksena VET ERI, ei SA:ta.

---

Severin lonkka- ja kyynärlausunnot tulivat tammikuun lopussa takaisin Kennelliitosta. Kyynärät 0/0, lonkat B/C matalien lonkkamaljojen takia. Muuten lonkat on hyvin siistit ja nätisti maljoissaan (C aivan rahtusen löysempi), joten Severi ei ainakaan näillä perustein jää pois mahdollisesta jalostuskäytöstä.

---

Tammikuun lopulla saatiin myöskin vierailijoita. Nimittäin Tomun mukana Turusta saapui talouteen nenäpunkkeja ja koko porukkahan sitä sitten sairastui. Kohtalaisen helposti päästiin onneksi ystävistä eroon ja lääkkeetkin saatiin halvalla.

---

Niin joo, Severin tokkaisut Eemelin naamassa parantuivat todella hyvin ja silmän revennyt luomikin on lähes normaalin näköinen.

---

Lähikuukausille on suunniteltu näyttelykäynneiksi Tampere KV ja Äänekosken ryhmis, mutta katsotaan miten päästään lähtemään. Severin kanssa suunnataan myöskin möllitokoilemaan jossain vaiheessa ja mahdollisesti virallisiinkin kesällä.. :)