Käytiin tänään mätsärissä harjoittelemassa viikonlopun ryhmänäyttelyä varten. Severi kun on vähän jännittänyt tuomarin käsittelyä ja on hieman hankalaa saada vieraita käsittelijöitä.

Mätsärin järjestäjä oli Suomen Villakoirakerho ry:n Kajaanin paikallisosasto ja rohkeasti väärän rotuisen kanssa lähdin edustamaan. Pentujen tuomarina toimi Ritva Lavonen ja BIS-kehässä tuomaroimassa oli loputkin tuomarit, Raimo Viljanmaa ja Sami Moisanen.

Pariksi meille osui tiibetinspanieli. Juoksentelujan ja kopelointien jälkeen meille ojennettiin punainen nauha :) Punaisten kehässä saatiin yllärinä ykkössija ja päästiin BIS-kehään! BIS-kehää valmistelujen alettua oli kiva huomata että kaikki BIS-kehään päässeet saisivat jotakin, eli ei ihan karvasta pettymystä sieltä olisi tulossa. Siinä sitten tuomarit syynäsivät koirat läpi (Severiä syynäsivät Raimo Viljanmaa ja Sami Moisanen) ja alkoivat sijoittamaan koiria. Hirmuinen jännitys laukesi kun lapinkoira kuulutettiin sijalle neljä :)
Severistä oli vähän tylsää vain seisoskella, joten herra istui, meni maahan ja esitteli komeat töppöjalkavenytykset :D

Kaikenkaikkiaan hirmuisen kiva ilta oli ja palkintoja kertyi aika mukavasti! Palkinnoiksi saatiin 2kg Pedigreen penturuokaa, 7kg Pedigreen aikuisruokaa, kaksi ruusuketta, kaksi pokaalia, RC:n näytepussi, pussillinen Cesaria, 5€ lahjakortti Musti&Mirriin, RC:n metallipurkki, vinkulelu ja Hill'sin aktivointilelu :) Lisäksi numerolappujen takana oli 5€ etukuponki Musti&Mirriin :)

1275079953_img-d41d8cd98f00b204e9800998e