Käytiin 17.10. Ylöjärvellä mätsärissä Hipan ja Severin voimin. Ilma oli kylmä, tuulinen ja märkä, päivän päätteeksi valkoisella villakoiralla olikin sitten harmaat sukat.

Severi kävi ensin isoissa aikuisissa, parina oli varsin suloisen näköinen sekarotuinen. Tuomari kehui Severin liikkeitä ja turkkia ja saatiinkin punainen nauha.
Punaisten kehässä tuomari juoksutti mooonta kierrosta erinäisissä järjestyksissä ja loppupeleissä sijoitti Severin neljänneksi. Palkinnoksi saatiin mm. lisäystä ruusukekokoelmaan, monenlaista namia ja bonuskortti Viking Linen miniristeilylle :)

Hipalla oli sangen hauskaa isoissa pennuissa, parina meillä oli pohjanpystykorva. Hipalla ei meinannut pysyä jalat maassa sitten ollenkaan, mutta jälleen saatiin yksi käsittelykokemus lisää ja neiti antoi katsoa hampaatkin ilman sen suurempia ongelmia. Punainen nauha sitten lopuksi saatiin :)
Sinisten kehässä sijoittui toinen paikalla ollut isovillapentu, joten vähän siinä mutuiltiin että Hippa ei tule sijoittumaan. Ja näinhän se sitten meni, päästiin 10 parhaan joukkoon mutta sijoitusta ei sitten tullut. Hyvin Hippa jaksoi kuitenkin seisoskella ja välillä ihan raviaskeleitakin oli tunnistettavissa pomppimisen joukossa :D

1287577008_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Severi esiintyi tuttuun tapaan hienosti ja häntäkin pysyi ylhäällä :)
Karvaakin on alkanut tulla lisää kesäisen karvanlähdön jälkeen :D

1287576996_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Rapatassu jaksoi poseerata hienosti vaikka juokseminen olikin yhtä poNppua :D